E-ferry Final Conference

 

Projektet E-ferry er ved at være ved vejs ende. Færgen er designet, bygget, og idriftssat, og projektet er derfor i evalueringsfasen. Data gennemgåes så vi kan redegøre for hvordan Ellen sejler, hvor meget strøm hun bruger, hvor hurtigt hun sejler osv. På den måde får vi tal på tidligere projekteringer, og ikke mindst leverer vi vitale data til brug i kommende projekter. Andre skal lære af vores erfaringer, så der kan komme mange flere elfærger i fremtiden.

D. 28. april 2020 afholdes derfor konferencen E-ferry Final Conference, hvor vi netop vil formidle vores erfaringer og resultater, og fejre at vi er nået i mål med projektet. Konferencen finder sted i Helsinki i Finland, og den er åben for alle. Konferencen afholdes i forbindelse med den meget store tilbagevendende konference, Transport Research Arena (TRA). Ved at afholde E-ferry Final Conference i forbindelse med TRA, sikrer vi, at mange relevante fagfolk og beslutningstagere vil kunne deltage uden at skulle rejse afsted på endnu en konference. 

I forbindelse med konferencen er der blevet oprettet et website, det ses her:
http://conf.eferry.eu

Programmet er endnu ikke offentliggjort, men det bliver det i løbet af kort tid.

Herunder ses en lille billedkavalkade af udviklingen af Ellen, lige fra aftaleindgåelsen til sejlads med den idriftssatte Ellen: