Ellen ser frem til de første ture med passagerer
 
D. 15. august kl. 6:20 sejler Ellen afsted mod Fynshav på sin første tur med almindelig passagerdrift. Det bliver en stor dag for Ellen og for Ærøs borgmester Ole Wej Pedersen, som rejser med til Fynshav på premiereturen for at trykke hånd med Sønderborgs borgmester Eric Lauritzen.
 
Der vil også være mulighed for, dagen igennem, at læse foldere om Ellen, og spørge ind til alle detaljerne hos den medrejsende informationsmedarbejder fra Ærø EnergyLab.
 
Som optakt til den store dag ses herunder billeder fra gårsdagens prøvesejlads, hvor Ellen blev sejlet ind i Fynshav Havn, og helt ind i færgelejet. Den såkaldte kongetap blev dog ikke forbundet til Ellen, da færgelejet i øjeblikket er tilpasset M/F Skjoldnæs. Umiddelbart efter at Skjoldnæs har lagt fra kaj i Fynshav d. 13. august på afgangen kl. 14:20, bliver lejet tilpasset Ellen.
 
Flere detaljer om første passagersejlads følger i en pressemeddelelse, der udsendes umiddelbart op til premieredagen. Detaljerne om dagen annonceres også her på hjemmesiden. Følg desuden med i sejlplanerne på Fynshavruten på Ærøfærgernes hjemmeside: www.aeroe-ferry.dk